Viktig info:

Viktig info:

Høybråten skole

Hei
På grunn av ny beskjed fra Statsministeren er det nå endringer fra tidligere informasjon. Skolen vil være stengt fra fredag den 13. mars til fredag den 27. mars, inntil ny beskjed kommer.
Alle møter er avlyst i denne perioden. I disse to ukene vil skolen ha hjemmeundervisning. Undervisningen vil ta utgangspunkt i vanlig timeplan. Elevene vil få undervisning og oppgaver i Showbie. Undervisningsopplegg for i morgen vil være klart klokken 10.00. Selv om skolen er stengt betyr det ikke at elevene har fri fra undervisning. Det forventes at skolearbeidet blir gjort og fulgt opp av foresatte. For elever på 1. til 4. trinn vil det komme aktiviteter fra Aktivitetsskolen.
Har ditt barn glemt læringsbrett på skolen kan dette hentes i morgen før klokken 09.00.

Skolen vil ha skoletilbud til elever med foresatte i visse yrkesgrupper, følg lenke for mer informasjon https://www.helsedirektoratet.no/

Er du usikker på om dette gjelder ditt barn, vennligst ta kontakt med Christer Sundby 905 19 959. Skal ditt barn på skolen i morgen og de neste ukene, ta også kontakt med Christer Sundby.

På grunn av utfordringer med Skolemelding vil all informasjon også bli lagt ut på skolens hjemmeside. For å forsikre oss om at all informasjon når ut, vil vi bruke flere kommunikasjonskanaler (Skolemelding, SkoleSMS og hjemmesiden). Vi ber om at alle sjekker hjemmesiden daglig.

Skolens administrasjon er foreløpig bemannet fra klokken 08.00-15.00, og kan nås på 23 34 46 00. Lærere vil ha normal arbeidstid og er tilgjengelig på e-post.

Med vennlig hilsen
Skolens beredskapsgruppe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*