Første Stikk Innom på to år!

Denne uka ble første Stikk Innom siden koronaen kom arrangert til stor jubel for nye og tidligere deltakere!

Stikk Innom er en type klubbkveld for barn ved Høybråten skole der de kan slå seg løs med blandt annet karaoke, dansing, brettspill, TV-spill, Wii og bordtennis i trygge rammer. Vi har også kiosk, noe som er veldig populært! Stikk Innom foregår to ettermiddager, hvor 1-3. trinn og 4-7. trinn har hvert sitt arrangement. Begge dager er det trygge voksne tilstede som vakter. Tusen takk til foreldrene som stilte opp!

FAU ønsker med Stikk Innom å skape en uformell samling på tvers av klasser og trinn der barna kan dele trygge og positive opplevelser. Dette tenker vi er verdifullt for samhold og toleranse, og kan motvirke utestengelse og mobbing.

Inntektene fra Stikk Innom (Både inngangpengene 30,- per elev og fra kiosken) går tilbake til skolens elever. Høybråten FAU sponser elevrådet, AKS og skolen med penger til miljøtiltak som kommer alle tilgode. (F.eks. bordtennis bord- både ute og inne, basketballstativ ute, diverse baller til ballspill, høyttalere, mikrofon og skoleball for avgangselevene).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*